De ce incalzitor aer Webasto?

De ce incalzitor aer Webasto?

Aveti parte de  temperatura placuta si comfortabila in timpul stationarii si in pauzele de odihna. O cabina calduroasa si vizibilitate crescuta – toate cu un sistem usor de montat si de operat. Incalzitoarele pe aer sunt perfecte pentru sezonul rece si va aduc confort sporit, eficienta crescuta si costuri reduse.

Incalzitoarele pe aer incalzesc in mod direct direct aerul din interiorul cabinei. Incalzitoarele Air Top au un design special conceput pentru a i.ncalzi interiorul vehiculului intr-un mod rapid si economic. Sistemul permite reglarea temperaturii in cabina sau in compartimentul de marfa. Incalzitoarele Webasto pe aer au o putere de incalzire de la 0,9 pana la 22 kW.

Incalzitoarele pentru cabina Webasto au un istoric cunoscut de oricine activeaza in transporturi de marfuri sau de persoane.

AUTOTHERM.RO va asteapta pentru reparatii incalzitoare Webasto la sediile din tara:

Reparatii Webasto Bucuresti

Reparatii Webasto Cluj

Reparatii Webasto Brasov

Reparatii Webasto Bacau

 

 


Incalzitoarele pe aer incalzesc in mod direct direct aerul din interiorul cabinei. Incalzitoarele Air Top au un design special conceput pentru a incalzi interiorul vehiculului intr-un mod rapid si economic. Sistemul permite reglarea temperaturii in cabina sau in compartimentul de marfa. Incalzitoarele Webasto pe aer au o putere de incalzire de la 0,9 pana la 22 kW